EEN MENSGERICHTE AANPAK, GERICHT OP GROEI, VOOR JONG & OUD

DE PRAKTIJK Hasselt is een moderne groepspraktijk van drie jonge, enthousiaste psychotherapeuten (i.o.), in het centrum van Hasselt. We richten ons op de mens in al zijn relaties en kiezen ervoor om stil te staan bij dingen die voor jou belangrijk zijn. We denken daarbij in oplossingen, niet in problemen.

DE PRAKTIJK creëert verbinding tussen het individu en zijn omgeving, waarden en doelen, begrip en groei.

Binnen DE PRAKTIJK Hasselt streven we naar een holistische aanpak. We bekijken jou niet als probleem, maar als een uniek individu, dat onderdeel is van een gehele samenleving. We zien de vertrouwensband als een essentieel onderdeel van de therapeutische relatie die wij met jou opbouwen.

Samen creëren we een verhaal van mogelijkheden. In dit verhaal blijf jij de leider en de expert van je eigen stuk. Als therapeut nemen wij de verantwoordelijkheid om je te gidsen naar nieuwe opportuniteiten en kansen. We leggen de focus op positieve groei in het denken, voelen en handelen.

DE PRAKTIJK Hasselt staat voor ontwikkeling en vooruitgang. Dit betekent dat we via verschillende kanalen onze begeleiding aanbieden. Jij kiest zelf welke wijze je het beste ligt: f2f, online via chat of beeldbellen, of een combinatie van de twee.