EEN JONG, DYNAMISCH EN GEËNGAGEERD TEAM

DE PRAKTIJK Hasselt is opgericht door Joeska, Laura en Silke, alle drie afkomstig uit Limburg. We zijn een dynamisch team van gemixte persoonlijkheden die samen iets sterks naar buiten willen brengen. We zijn gepassioneerd door de wereld van de menselijke psyche, en streven om een positieve impact te maken op het welzijn van onze medemens.

Naast het begeleiden van mensen werken we continu aan onze persoonlijke en professionele zelfontwikkeling. Zo investeren we in opleidingen, bijscholingen, thematische studiedagen etc. Om onze professionaliteit en ons netwerk binnen de sector te versterken, sluiten we ons jaarlijks aan bij een beroepsvereniging (VVDO en VVS) en vindeentherapeut.be.

Alle drie hebben we ervaring als hulpverlener bij verschillende hulpverleningsorganisaties in Limburg: het CGG, het CAW, groepspraktijk De Kiezel, het CAD, het Huis Van De Mens, Hogeschool UCLL, etc. Verder werkten we in het verleden ook samen met instanties als Sensoa vzw en JOETZ vzw. Ieder van ons heeft haar eigen opgebouwde expertise in verschillende thema ‘s én met een focus op bepaalde doelgroepen: kinderen, (kwetsbare) jongeren, volwassenen, ouderen, koppels en gezinnen.

In de DE PRAKTIJK Hasselt werken we als team nauw samen. We steunen op elkaar als collega en als mens. Naast gemeenschappelijke interesses in het werkveld verbinden we ons met positiviteit, creativiteit en avontuur.

SILKE

Oplossingsgericht cognitief systeemtherapeut

Klinisch seksuoloog

​Docent

Maatschappelijk werker

Lid van VVS & vindeentherapeut.be

0498/ 38 75 08

Hallo! Ik ben Silke.

Geboren in 1992. Een decemberkind. De wereld en communicatie vind ik uitdagend. Ik ontdek heel graag, verleg graag grenzen. De woorden spontaan, expressief, verwonderd en positief omvatten mij. Ik geniet écht van reizen, zonsondergang, buiten sporten en momenten met de mooie mensen in mijn leven.

In DE PRAKTIJK Hasselt ga ik trajecten aan rondom verschillende thema’s. Relaties en uitdagingen rond seksualiteit zijn mijn lievelingsterreinen. Daarnaast is mijn interessegebied breed. Allerhande vragen kunnen bij mij terecht. De Praktijk Hasselt is een praktijk met de focus op keuzemogelijkheden en de persoon in zijn geheel. Dat is voor mij zeker niet anders. We leren elkaar en de uitdagingen kennen. We werken aan een goede relatie en communicatie. Op basis hiervan bouwen we verder. We kijken ondertussen samen voornamelijk naar het hier en nu, naar de toekomst.​ Met als doel jouw best hopes te bereiken.

JOESKA

Oplossingsgericht cognitief systeemtherapeut

Klinisch seksuoloog

Loopbaancoach

Vrijwilliger bij TEJO Limburg

Lid van VVS , VVDO vzw & vindeentherapeut.be

Certificaat ACT & EFT
0456/ 33 01 23

Hi!

Ik ben Joeska. Een goedlachse dertiger met een pittig kantje.

Het brein van de mens vind ik boeiend en uitdagend. Ik ben geïnteresseerd in je persoonlijk levensverhaal. In therapie leg ik de nadruk op de therapeutische relatie. We nemen tijd om elkaar te leren kennen en een vertrouwensband op te bouwen en we verdiepen ons in je hulpvraag.

Als therapeut ben ik je gids. Het is mijn doel om jouw autonomie te vergroten, in het heden en in de toekomst. Openheid, communicatie en vertrouwen staan centraal in ons proces. Verder ben ik een mens-mens. Ik kijk naar jou als mens, niet als probleem. Ik geloof in het goede in elk van ons en ga daar ook specifiek naar op zoek tijdens de gesprekken.

In DE PRAKTIJK ga ik aan de slag met verschillende hulpvragen. Mijn expertise ligt voornamelijk binnen de thema ‘s relaties en seksualiteit, identiteit, zelfbeeld en zingeving, verslavingszorg en problemen op het werk of met je studies.

Ik hou van afwisseling en ben niet bang van wat uitdaging. Elke vraag, iedere persoon is dus welkom bij mij.

Als mens ben ik passioneel, speels en oprecht. Ik kan genieten van het leven als de beste.

LAURA

Contextgericht counselor i.o.

​Postgraduaat oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen

Maatschappelijk werker

Lid van vindeentherapeut.be

0476/ 33 09 67

Hey! Ik ben Laura.

Sinds 1990 bewandel ik de wereld met humor, een pientere kijk, oprechtheid en ontroering. Elke nieuwe uitdaging of beleving hoort bij een geslaagde dag voor mij, zowel op het werk als in mijn persoonlijk leven. Ik omarm avontuur, spontaniteit en variatie. Ik word blij van samenzijn, van pure contacten. Ik ben sportief en geef in mijn ‘vrije’ tijd tennisles, aan alle leeftijdsgroepen.

Als hulpverlener stel ik mezelf voor als iemand die werkt met veelzijdige thema’s en doelgroepen en hulpvragen.. Ik ga aan de slag met thema’s als: depressieve klachten, zelfbeeld en assertiviteit, relationeel welbevinden, epilepsie, etc. Graag werk ik met individuen, koppels en gezinnen. Met jouw hulpvragen ontdekken we op maat welke positieve doelen te stellen, in het nu én voor later.

Ik heb jarenlange ervaring in het werken als hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg. Ik school mezelf bij in contextgerichte zorg: systemisch werken met individuen, ouders, gezinnen en groepen.

DE PRAKTIJK Hasselt
ZOEKT
ZELFSTANDIGE THERAPEUT/SEKSUOLOOG/PSYCHOLOOG

WIJ GAAN VOOR
– EEN GEMOTIVEERDE TEAMGENOOT
-EEN BREEDDENKENDE/KRACHTGERICHTE VISIE
– DIPLOMA: SEKSUOLOOG/PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (of iemand die ons kan overtuigen)
– WERKEN OP ZELFSTANDIGE BASIS

WIJ BIEDEN AAN
– DE KANS OM TE WERKEN ONDER DE PRAKTIJK Hasselt
– EEN HARDWERKEND EN GEMOTIVEERD TEAM
– EEN GEVULDE AGENDA
– DE MOGELIJKHEID TOT HET HUREN VAN EEN LEUKE LOCATIE @ HASSELT CENTRUM (werken vanuit een eigen locatie is ook mogelijk)

INTERESSE?
info@depraktijkhasselt.be