“A smile is the prettiest thing you can wear”

EMPOWERMENT MET FOTOGRAFIE

Empowerment met fotografie is een nieuw project vanuit ons team in de praktijk, in samenwerking met onze  huisfotografe Steef Jansen.

Steef Jansen

Fotografe sinds 2016. Steevast op zoek naar de kracht & schoonheid in mensen om deze te laten weerspiegelen op beeld.
Goedlachs en een energieke dertiger. Met haar hoofd in de wolken.
www.steefjansenfotografie.be

Joeska Lievezoons


Een spontane en goedlachse therapeute met een straffe kijk op de wereld.
Gelooft in het goede in elke van ons en gaat daar ook naar opzoek tijdens gesprekken.

WAT DOEN WE?

Tijdens dit traject sta jij centraal en zetten wij als fotografe en therapeut jou in je kracht. Dit noemt empoweren. Je komt in contact met jezelf: je gedachten, je gevoelens, je sterktes en je onzekerheden en hoe deze jouw leven beïnvloeden.

Fotografie gebruiken we als een vorm van creatieve therapie waarbij we jou op een positieve manier laten kijken naar jezelf.
Coaching wordt gebruikt om stil te staan bij wat je ervaring is tijdens de shoot, je beleving van het proces en hoe je naar jezelf kijkt.

HOE VERLOOPT HET TRAJECT?

Het traject bestaan uit drie delen: deel 1 (coachingsessie), deel 2 (fotoshoot), deel 3 (coachingsessie)

Deel 1: coachingsessie

Joeska start het traject met een coachingssessie. In deze eerste sessie nemen we de tijd om te kijken naar jezelf: wie ben je en wat typeert jou als persoon. Je kijkt samen met haar naar jezelf op verschillende vlakken. Ook gaan we ook zoek naar wat je nodig hebt om bewuster te worden van jezelf en hoe je verder kan groeien. We nemen onder de loep wat je belemmert om je zien wie je bent en het leven te leiden waar jij voor kiest.

We klaren samen je hulpvraag uit en stellen op basis van je vraag een doel op om mee te nemen tijdens de fotoshoot en op langere termijn.

Deel 2: de fotoshoot

Fotografe Steef neemt jou mee op pad tijdens een fotoshoot op maat. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte setting. Met haar spontane aanpak en empathisch vermogen stelt ze je op jouw gemak en geeft ze de ruimte om je persoonlijk doel te realiseren.

Deel 3: coachingsessie

In deze laatste sessie neemt Joeska de tijd om te overlopen wat de fotoshoot met zich mee bracht. Je bekijkt samen met haar de foto ‘s en je krijgt de kans om deze unieke ervaring te delen. Hoe je deze beleefde, wat je dacht, wat je voelde en wat het met je deed. Verder maken we ruimte om te vertellen wat je ziet op de foto en wat het met je doet. We blikken terug naar het traject en kijken verder naar de toekomst: hoe je verder kan op deze nieuwe weg.

PRIJS?

440 euro (incl. BTW)

Omvat:

3u coaching
1,5u fotografie
20 digitale beelden (naar keuze) in HR
Een positieve blik op jezelf
Een boost aan je zelfvertrouwen
Een nieuwe kijk op je leven

INTERESSE OF MEER INFO NODIG?

Heb je vragen rond dit project of kan je niet wachten om hieraan deel te nemen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Steef Jansen

steefjansenfotografie@outlook.com

0478/81 16 57

DE PRAKTIJK Hasselt

info@depraktijkhasselt.be

0456/ 33 01 23